Loading...

Descarcare WP2torrentMegaUpload Download (Romana)(02.04.2014)

torrentDownload WP Torrent (Romana)(02.04.2014)

torrentMegaUpload Download - Language: English/Germany/Spanish/Romana(02.04.2014)

Tutorial: tutorial

Ai probleme cu clientul?

Apar erori necunoscute?
Pentru utilizatorii Windows 7 si Vista, trebuie sa rulati cu drepturi de administrator jocul, pentru a putea juca. Acest lucru se face aplicand click dreapta pe executabil iar prin urmare "Run As Administrator". Daca ai Windows XP si intampini probleme la deschiderea jocului, instaleaza Net Framework versiunea 3.5 pentru a evita problemele ce vor urma sa apara.

Antivirusul spune ca este virusat clientul?
Te asiguram ca clientul nu este virusat. Marimea si standardele noastre nu pot permite acest tip de problema. Motivul notificarilor si rapoartelor antivirusilor, sunt din cauza schimbarilor de extensii ".wp2", recunoscute ca fisiere suspicioase si respingatoare. Deseori se intampla ca antivirusul sa blocheze deschiderea jocului. Rezolvarea este inchiderea antivirusului sau permisiunea clientului sa ruleze.

Eroare fisier Metin2WP.exe
Singura rezolvare este permisiunea deschiderii acestui fisier de catre antivirus, sau inchiderea acestuia. Daca fisierul a fost sters, copie de "aici" fisierul si lipeste-l in folderul specific, apoi ruleaza jocul cu drepturi de administrator.

Nu functioneaza tastatura?
Daca ai Windows 7, inainte de a deschide jocul, ruleaza clientul cu drepturi de administrator. Tastele vor functiona imediat, fara probleme.

Iti apar toate canalele inchise?
De vina este antivirusul cu firewall. O prima solutie este dezactivarea Firewall-ului din antivirus, sau dezinstalarea antivirusului. Se poate intampla ca jocul sa fie in mentenanta tehnica, iar canalele sa fie inchise din pricina noastra. Daca nu poti accesa site-ul, sau in partea dreapta a site-ului la Status apar informatii cu rosu, semnifica situarea jocului in operatii de intretinere si trebuie sa revii mai tarziu.